Week van de Huidtherapie van start!

Zorg voor uw huid, ga naar de huidtherapeut.

Het jaarthema van 2018 is ‘Trots op ons vak’. Ontzettend trots zijn we op onze leden en op het feit dat onze beroepsvereniging al 40 jaar bestaat! Elke dag weer wordt er door de huid- en oedeemtherapeuten, met veel passie voor het vak, hard gewerkt om de kwaliteit van leven van mensen met huidproblemen te verbeteren. Daarom zetten we dit jaar onze leden in het zonnetje d.m.v. leuke fotoacties, twee landelijke radiocampagnes en prachtige video’s tijdens de Week van de Huidtherapie.

Deelnemende praktijken
Patiënten zijn tijdens de Week van de Huidtherapie welkom bij de zorgpraktijken waar huid- en oedeemtherapeuten werkzaam zijn. De huid- en oedeemtherapeut gaat met de patiënt in gesprek en geeft advies voor de verzorging en eventueel een paramedische behandeling. Mocht het nodig zij, dan verwijst de huidtherapeut de patiënt naar de huisarts.

Ga naar ‘Vind een huidtherapeut’, vink bij Evenement ‘Week van de Huidtherapie’ aan en zie welke huidtherapeut er bij u in de buurt mee doet aan de Week van de Huidtherapie 2018. De invulling van de Week van de Huidtherapie is bij elke praktijk anders. Van een inloopspreekuur tot een open dag, bij veel praktijken bent u welkom om uw huidvragen te stellen en een kijkje te nemen in de huidtherapeutische praktijk.

Onze Partners