Tarieven partnermogelijkheden

Lees verder

Samenwerken

De NVH heeft diverse communicatiekanalen die we openstellen voor onze partners en adverteerders. In dit document vindt u deze opties met bijbehorende tarieven.

 

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van de NVH wordt tweewekelijks naar ruim 1050 leden verstuurd. U kunt uw merk, product, dienst of evenement onder de aandacht brengen door middel van een gesponsord item. Dit item bestaat uit ca. 100 woorden en een afbeelding van 600×200 pixels (breedte x hoogte).

Per plaatsing: € 125,-

 

Logo plaatsing

De NVH heeft twee websites waarop u aanwezig kunt zijn met een bedrijfslogo die linkt naar uw eigen website. De ledenwebsite en de consumentenwebsite. Beiden websites zijn in juni 2018 vernieuwd.

Logo consumentensite: € 500,- per jaar
Logo ledenwebsite: € 250,- per jaar

 

Eigen bedrijfspagina

Op de NVH ledenwebsite is het mogelijk om een eigen bedrijfspagina in te richten. Dit gebeurt altijd in combinatie met een logo in de carrousel op de ledenwebsite. Klik hier voor een voorbeeld.
De richtlijn voor een eigen bedrijfspagina is 200 woorden en 3 afbeeldingen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om extern gehoste video’s af te spelen.

Logo en eigen bedrijfspagina ledenwebsite: € 500,- per jaar

 

Gastcollege (individueel)

Gastcolleges zijn één tot twee uur durende bijeenkomsten waarin een interventie of nieuwe ontwikkeling wordt uitgelegd door een partner. Het is hierbij van belang dat de interventie centraal staat en de productnaam ondergeschikt is.

U verzorgt de locatie, de datum en het tijdsstip van het gastcollege. De NVH promoot het gastcollege via de ledenwebsite en twee aankondigingen in de nieuwsbrief.

Er is keuze tussen een gastcollege met of zonder accreditatie. De accreditatie wordt door de NVH verzorgd. Het aanvragen van de accreditatie duurt ca. 6 weken.

Heeft u interesse in het geven van een gastcollege, dan ontvangt u een document waarin u de specificaties van het gastcollege kunt aangeven. Dit document wordt verwerkt in het scholingsaanbod binnen de NVH Academie. Leden kunnen zich vervolgens individueel via de ledenwebsite van de NVH inschrijven voor het gastcollege.

Gastcollege zonder accreditatie € 150,-
Gastcollege met accreditatie € 250,-

 

NVH Congressen

Dit jaar organiseert de NVH twee congressen. Op 22 mei en 2 november 2019.
De keuze voor twee congressen is gemaakt om de inhoud relevanter en specifieker te maken voor zowel deelnemers als standhouders

• 22 mei a.s. Focus op Wondzorg, Oedeem en Compressietherapie
• 2 november a.s. Focus op Cosmetiek

Congresdeelname 22 mei € 1.100,-
Congresdeelname 2 november € 1.550,-
Beide congressen € 2.500,-

Meer Informatie over de congressen volgt.

 

Expertmeetings

Een expertmeeting is een bijeenkomst voor de leden die wordt georganiseerd door een van de expertgroepen van de NVH. Rondom deze bijeenkomsten zijn nog geen mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wel wordt u als partner voor relevante expertmeetings uitgenodigd.

 

Ledenacties (nieuw)

Nieuw is de mogelijkheid om een actie of exclusief aanbod specifiek gericht aan de leden van de NVH op de speciaal ingerichte actiepagina te communiceren. De duur van het aanbod is 1 jaar. Nieuwe acties worden concreet benoemd in de nieuwsbrief. De ledenactiepagina wordt minimaal 12 x gepromoot gedurende het jaar

Ledenactie € 500,- per jaar

 

Gebruik NVH Partnerlogo

Voor het organiseren van onze scholingsactiviteiten hebben we u als partner nodig. Uw kennis en financiële bijdrage maakt het mogelijk om deze activiteiten te organiseren en om het vak huidtherapie verder te blijven ontwikkelen.

Als partner van de NVH mag u gebruik maken van ons partnerlogo. Dit logo sturen wij u op verzoek in verschillende formaten toe.

Heeft u nog wensen over de samenwerking, vragen of nieuwe ideeën? Neem contact op met mariskabeumer@huidtherapie.nl