Dermasalon 2012: Het vakevenement over dermatologie

U-Consultancy organiseert in het kader van haar 15-jarige bestaan Dermasalon 2012 in samenwerking met het Nationaal Huidfonds. Op 17 september vindt dit congres plaats in het Hart van Holland te Nijkerk.

In navolging op het succes van Dermasalon 2010 organiseert U-Consultancy in 2012 het dermatologiecongres Dermasalon 2012. Dit vakevenement over dermatologie wordt in nauwe samenwerking met het Nationaal Huidfonds georganiseerd. Doelstelling van dit congres is inzicht te geven over de laatste ontwikkelingen binnen de dermatologie die van belang zijn voor iedereen die zich bezighoudt met huidverbetering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van plenaire sessies en workshops zodat u zich optimaal kunt verdiepen in het onderwerp.

Het door U-Consultancy georganiseerde informatieve congres bevat workshopprogramma’s afgestemd op de beroepspraktijk van specialisten. Dermasalon 2012 wordt georganiseerd voor onder andere verpleegkundig specialisten, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicuren, kappers en andere professionals met een interesse in dermatologie.

Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Zoals patiënten en besturen van (huid)patiëntenverenigingen.

Meerdere sprekers zullen onderwerpen als huidkanker, pigmentstoornissen en behandeling, lymfoedeem (laatste inzichten en therapie), infecties op huid, hoofdhuid en nagels, acne ectopica/hydradenitis suppurativa en haarafwijkingen en de behandeling daarvan behandelen. Daarnaast zijn er voor de specifieke vakgebieden op maat gesneden workshops en masterclasses. Daarbij kunt u denken aan IPL en laserbehandeling voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, flebologie en vaatproblemen voor doktersassistenten en verpleegkundigen, nagelafwijkingen en wondbehandeling bij diabetische voet voor voetverzorgers en haar- en hoofdhuidafwijkingen voor hairstylisten.

Het definitieve programma is nog in ontwikkeling, dus wij adviseren u de website te blijven volgen.

Voor het complete programmaoverzicht klik hier. 

Wilt u dit congres bijwonen, dan kunt u zich hier aanmelden.

Voor meer informatie ga naar dev.dermasalon.nl