Ik ben huidtherapeut

Als huidtherapeut is het belangrijk om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws. Daarbij wil je ook dat het beroep zich blijft  ontwikkelen en dat de belangen van de huidtherapeut op een juiste wijze worden behartigd. Met jouw lidmaatschap van dé landelijke vereniging voor huidtherapeuten, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), help je mee de beroepsgroep en het beroep inhoudelijk verder te ontwikkelen.

Scholing

Via de vereniging en de NVH Academie worden congressen, expertmeetings, masterclasses en (externe) cursussen aangeboden. Deze activiteiten zijn onder andere gericht op vakinhoud, persoonlijke en professionele ontwikkeling en praktijkvoering. Deze bij- en nascholingsactiviteiten worden ADAP geaccrediteerd aangeboden.

Ledenvoordeel

Als lid krijg je toegang tot het ledendeel van de NVH website waar je alle informatie kunt vinden die je nodig hebt als praktiserend en studerend huidtherapeut. Daarnaast ontvang je het digitale e-nieuws. Ook profiteert je van promotie materialen (advertenties, animaties, posters en folders), publiekscampagnes en voorlichting naar consumenten via de consumentenwebsite www.huidtherapie.nl. Indien je een eigen praktijk hebt wordt je ook gratis met praktijkgegevens opgenomen in de ‘Vind een huidtherapeut-zoekwijzer’ op de consumentenwebsite.

Als lid heb je een beslissende stem bij de Algemene Ledenvergadering (twee keer per jaar) en praat en beslis je mee over het beleid en de toekomst van de vereniging en de beroepsgroep. Daarnaast kun je een actieve rol spelen binnen de vereniging. Zo kun je je aansluiten bij een expertgroep, een regionale kwaliteitskring, bij een van de commissies of bij een tijdelijk project binnen een projectgroep. Ook wordt regelmatig de input van leden gevraagd tijdens klankbordsessies, kaderbreedvergaderingen en regiobijeenkomsten. Voldoende mogelijkheden dus om je kennis en netwerk uit te breiden!

Lid worden?

Lid worden is mogelijk als gediplomeerd huidtherapeut of wanneer je student bent aan de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool of Hogeschool Utrecht. Aanmelden kan via LID WORDEN op de NVH website.

Onze Partners