Week van de Huidtherapie: Succesverhaal Annelijn van Ierland

Al heel wat jaren werk ik met licht en laser en het is fantastisch om te zien wat ik daarmee allemaal kan doen voor de huid.

Zo ook voor een van mijn cliënten, die al jaren rondloopt met rode wangen en een gevoelige huid. Daardoor voelt zij zich onzeker en gebruikt ze make-up om haar huid te camoufleren. Tijdens het consult heb ik haar huidbeeld beoordeeld en geanalyseerd. Ik zag een beeld van algemene roodheid, oppervlakkige vaatjes en pigmentatie in de huid.

Mijn advies: behandelen met laser en IPL. Eerst met laser om de zichtbare oppervlakkige vaatjes te verminderen. Vervolgens met IPL om ook de algemene roodheid en pigmentatie aan te pakken. Daarnaast heb ik haar advies gegeven over huidverzorgingsproducten en bescherming van haar huid tegen de zon.

Al na de eerste laserbehandeling merkt zij dat de oppervlakkige vaatjes minder zichtbaar zijn geworden en haar huid wat egaler en minder rood is.

Elke dag weer werk ik met heel veel plezier om de huid te verbeteren. Of het nu om een huidaandoening gaat of een cosmetische huidbehandeling; mijn werk is dankbaar en daar doe ik het voor!

Annelijn van Ierland | huidtherapeut en wetenschappelijk onderzoeker
Skin kliniek

Onze Partners