Help jij mee dit event tot een groot succes te maken?

Op 16 september a.s. houden het Huidfonds en stichting Melanoom de No Sun Run. Met dit initiatief vragen zij aandacht voor huidkanker en halen geld op voor het project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’, één van de projecten van het Huidfonds waarin de NVH participeert. Als huidtherapeuten weten wij hoe belangrijk het is om de huid, in het bijzonder die van kinderen, goed te beschermen tegen de zon. Daarom willen wij helpen dit initiatief tot een groot succes te maken!

Deelnemen

Ben jij huidtherapeut (of huidtherapeut in opleiding) en wil je meelopen in ons team? Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Mail snel je naam naar info@huidtherapie.nl en wij zorgen dat je wordt ingeschreven.

Save the Date

De No Sun Run vindt plaats op zaterdagavond 16 september 2017 tijdens de Damloop by night (parcours van 8 km) in Amsterdam.

Donateurs

Ons doel is met Team NVH € 2.500 op te halen voor dit mooie project. Met nog zo’n 77 dagen te gaan moet dit haalbaar zijn. Via deze link kom je uit bij de doneer pagina van Team NVH. Direct Doneren? Klik dan op de knop hieronder.